top of page
  • TikTok
  • Facebook
  • Instagram
  • whatnot-logo_edited_edited_edited
  • YouTube
  • X
  • ebay-logo-white-27

Customize Blank Template

Public·131 members

Hej! W zeszłym tygodniu spędziłem kilka godzin w pociągu i zauważyłem, że większość czasu korzystałem z różnych aplikacji na telefonie. Zacząłem się wtedy zastanawiać, jak bardzo zmieniły się nasze nawyki związane z mobilnym internetem. Przy okazji szukania wygodnych rozwiązań trafiłem na

i pomyślałem, że coraz więcej platform stawia właśnie na użytkowników mobilnych. Jeszcze kilka lat temu w podróży czekałem, aż wrócę do domu i usiądę przy komputerze. Dziś praktycznie wszystko można zrobić z telefonu. Jak to wygląda u Was?

9 Views
Kosta Vasilhuk
Kosta Vasilhuk
13 hours ago

To prawda, mobilność stała się czymś całkowicie naturalnym. Sam często łapię się na tym, że używam telefonu do rzeczy, które kiedyś wydawały mi się możliwe tylko na komputerze. Z jednej strony to bardzo wygodne, ale z drugiej pokazuje, jak szybko zmienia się technologia i nasze przyzwyczajenia. Ciekawie jest obserwować, jak wiele usług projektuje się obecnie przede wszystkim pod urządzenia mobilne, a dopiero później pod komputery. Jeszcze kilkanaście lat temu byłoby to trudne do wyobrażenia.

bottom of page