Hej! W zeszłym tygodniu spędziłem kilka godzin w pociągu i zauważyłem, że większość czasu korzystałem z różnych aplikacji na telefonie. Zacząłem się wtedy zastanawiać, jak bardzo zmieniły się nasze nawyki związane z mobilnym internetem. Przy okazji szukania wygodnych rozwiązań trafiłem na
i pomyślałem, że coraz więcej platform stawia właśnie na użytkowników mobilnych. Jeszcze kilka lat temu w podróży czekałem, aż wrócę do domu i usiądę przy komputerze. Dziś praktycznie wszystko można zrobić z telefonu. Jak to wygląda u Was?
9 Views

To prawda, mobilność stała się czymś całkowicie naturalnym. Sam często łapię się na tym, że używam telefonu do rzeczy, które kiedyś wydawały mi się możliwe tylko na komputerze. Z jednej strony to bardzo wygodne, ale z drugiej pokazuje, jak szybko zmienia się technologia i nasze przyzwyczajenia. Ciekawie jest obserwować, jak wiele usług projektuje się obecnie przede wszystkim pod urządzenia mobilne, a dopiero później pod komputery. Jeszcze kilkanaście lat temu byłoby to trudne do wyobrażenia.